Aamukävelyllä sain viestiä enkeleiltä siitä, miten tärkeää on maadoittaa itsensä. Olemme kukin valinneet syntyä tänne maan päälle suorittamaan omaa tehtäväämme. Sinun on hyvä muistaa maadoittaa itsesi. Kävele metsässä tai laita kädet multaan tai jos sinun ei ole mahdollista mennä ulos, niin kuvittele, että jalkapohjistasi kasvaa paksut juuret äitimaahan.

Mitä sinä ajattelet

Oletko kiinnittänyt huomiota ajatuksiisi? Minkälaista sinun sisäinen puheesi on? Puhutko itsellesi tähän tapaan: minulta ei onnistu mikään, en menesty missään, olen lihava, en ole tarpeeksi hyvä. Se miten puhut itsellesi ja se mitä ajattelet se luo koko ajan sinun todellisuuttasi. Itseinhokin on vain tulosta sinun ajatuksesta. Ajatus saa aikaan tunteen ja sinä uskot tähän tunteeseen. Ajatuksia voit muuttaa. Kun muutat ajatuksen niin silloin tunnekin katoaa. Kun seuraavan kerran kuljet peilin ohitse ajattele, miten upea olen, miten kaunis hymy minulla on, ompa minulla kauniit silmät, hiukset yms. Ole vaikka niin rohkea, että sanot sen itsellesi ääneen! Mitä ajattelet, sanot juuri nyt ja uskot, on erittäin tärkeää, sillä nämä ajatukset ja sanat luovat tulevaisuutesi.

..niistä öljyistä.

Olen siis aivan haltioitunut näistä Young Livingin öljyistä. Sinä et lukisi tätä juttua jollet olisi jo henkisellä polulla. Tässä sinulle yksi hyvä vinkki. Öljy helpottamaan etteivät muut ihmiset vaikuta sinun henkiseen kasvuusi, varsinkin alkutaipaleella. White Angelica on rauhoittava ja tyynnyttävä sekoitus, joka luo turvallisuudentunnetta. Tässä tuotteessa yhdistyvät öljyt, joita käytettiin muinaisina aikoina parantamaan kehon auraa ja edesauttamaan voiman ja kestävyyden tunteita. White Angelica on myös eriomainen reissuöljy. Se suojaa negatiiviselta energialta paikoissa joissa on paljon ihmisiä; bussi, lentokone, auto yms. Suojaa myös sinua ympäristöltä jos sinulla ei mene kovaa mutta muilla menee. Et siis tartuta huonoa energiaa vaan saat heistä hyvää. Kannattaa kokeilla. Tuote nro 342808. Tilauksen voit tehdä tästä linkistä: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=22444419&enrollerid=22444419&isocountrycode=FI&culture=fi-FI&type=member

Tuoksut

Olen aina rakastanut tuoksuja. En tiedä mitään ihanampaa kuin ilma sateen jälkeen, sitä on niin mukava hengittää. Eucalyptuksen tuoksu on toinen mikä koskettaa minua kovasti. Poikani luona vieraillessani olen siitä saanut nauttia. Olen seitsemän vuotta sitten ostanut Eucalyptus- öljyn, jota olen laittanut tuoksupalloon ja myöhemmin hankin diffuuserin, joka on melkein päivittäin raikastanut kotiamme. Toinen öljy joka on ollut käytössäni vuosia on Frankicense -öljy, käytän sitä aina kun meditoin tai kun kaipaan muutenkin rauhoittumista. Ystäväni kutsui minut kolme vuotta sitten tilaisuuteen jossa esiteltiin Young Living -öljyjä. Oli niin ihana tuoksutella erilaisia öljyjä. Tuntui siltä kuin olisin ollut tuoksujen taivaassa. Aika lähteä mukaan ei kuitenkaan ollut minulle oikea. Elin siinä vaiheessa niin hektistä ajanjaksoa, ettei minulla kerta kaikkiaan ollut aikaa perehtyä asiaan enempää. Jatkoin kuitenkin olemassa olevien tuotteiden käyttöä. Viime matkallani poikani luona löysin itseni kaupasta, jossa oli todella paljon erilaisia öljyjä myytävänä. Jotenkin taas öljyt vetivät minua puoleensa, en millään meinannut päästä eroon siitä hyllystä. Tutkin niitä hartaasti ja valitsinkin jo kolme pulloa käteeni, mutta sitten kuitenkin päätin etten ostakkaan. Ne olivat kyllä aivan laadukkaita tuotteita, mutta jokin esti. Kotona nämä öljyt eivät jättäneet minua rauhaan. Kuulin hyvältä ystävältäni Oregano -öljyn hyvistä vaikutuksista: auttaa ruuansulatusongelmissa, hengitysteiden ongelmissa sekä suun ja kurkun alueen tulehduksissa . Auttaa purkamaan tunteita ja luo turvallisuuden tunnetta. Innostuin taas asiasta ja aloin tutkimaan mistä saan laadukasta Oregano -öljyä. Young Living astui taas kuvaan. Soitin ystävälleni ja nyt olen täysillä mukana tässä. Olen siis hurahtanut öljyihin!

Jäljet lumessa

Aivan kuin kaikkina muinakin aamuina lähdin aamulenkille. Otin mukaani roskapussin ja kirjeen, jota olin toimittamassa postilaatikkoon. Maa oli ihan valkoinen – lunta oli satanut yöllä. Lähdin kohti roskista ja matkalla kirjekuori putosi maahan ja kastui. Vein roskat ja palasin sisälle kirjoittamaan uutta kuorta. Tullessani uudestaan ulos huomasin jälkiä maassa. Näitä jälkiä en ollutkaan huomannut. Minut siis piti pysäyttää ja lähettää uudelleen matkalle. Huh. Siinä oli ristiin rastiin kuljettu jo ennen minua. Jatkoin matkaani, pudotin kuivan kirjekuoren sisältöineen laatikkoon. Ihmettelin vieläkin runsasta jälkien määrää. Käännyin risteyksestä ja siellä ei ollutkaan yhtään mitään, ei ensimmäistäkään kulkijaa ollut siitä mennyt. Jatkaessani matkaa tuli taas paljon pieniä jälkiä, isoja jälkiä sekä joku oli ajanut jopa polkupyörällä. Liukastakin oli jossain kohtaa ollut kun joku oli kaatunutkin. Näin päättelin kun katsoin painaumia maassa. Saavuin sitten peltoaukealle ja näin viisi peuraa. Peurat katselivat pellon laidassa minua tarkkaavaisesti, mutta eivät lähteneet minnekkään. Iso lintuparvikin lensi siinä. Kuulin lisäksi paljon lintujen laulua. Oli ihana olo, niin rauhallinen. Mietin miksi minä koen tämän nyt näin voimakkaana. Tänä aamuna minä itseasissa katselin omaa elämääni. Minä olen kulkenut matkaani yhdessä muiden kanssa. Joku on lähtenyt pois elämästäni aika nopeastikin ja joidenkin kanssa matka jatkuu vieläkin. Puhdas koskematon kohta lumessa kuvaa elämääni mullistusten jälkeen. Minä olen mm. muuttanut useasti paikkakuntaa, työpaikka on vaihtunut, avioliittokin purkautui. Mullistuksen tapahduttua on ollut ikään kuin puhdas lehti jota olen alkanut ”kirjoittamaan”. Pellolla näkemäni peurat ja linnut muistuttivat minua siitä, kun elämääni on tullut henkisyys. Useita opettajia on tullut elämääni. Joku on jopa tietämättään toiminut minulle opastajana – jokin sana tai teko on vienyt minua eteenpäin. Aina en ole edes heti ymmärtänyt ”viestiä” jonka olen saanut, vaan se on selvinnyt vasta aikojen päästä. Minä en ole yksin. Etkä ole sinäkään. Jos tulee pysähdys, niin sillä on tarkoituksensa. Miten sinä kirjoitat elämäsi tarinaa?

Enkeliviesti 10.8.2019

Mitä ajattelet juuri nyt? Pyydämme sinua kiinnittämään huomiota ajatuksiisi. Jos ajattelet, että sinulle kaikki on mahdollista. Niin tapahtuu. Jos ajattelet, että minä en osaa mitään. Niin tapahtuu. Ajatuksila on suuri voima.

Rakkaus ja Valo, tätä me enkelit sinulle lähetämme. Sinä olet Valo ja Rakkaus. Lähetä tätä kaikille ihmisille, myös niille joista et tällä hetkellä erityisemmin pidä. Ihmeitä alkaa tapahtumaan.