Enkeliviesti 10.8.2019

Mitä ajattelet juuri nyt? Pyydämme sinua kiinnittämään huomiota ajatuksiisi. Jos ajattelet, että sinulle kaikki on mahdollista. Niin tapahtuu. Jos ajattelet, että minä en osaa mitään. Niin tapahtuu. Ajatuksila on suuri voima.

Enkeliviesti 7.11.2018

Mistä tunnistat enkeleiden viestit?

Meidän lähettämät  viestit ja opastukset sinulle ovat rakkaudellisia ja lempeitä.  Tunnet olosi hyväksi ja rauhalliseksi.  Me emme koskaan puhu sinulle käskevään sävyyn.

Enkeliviesti 3.10.2018

Enkelit pyytävät  teitä kiinnittämään huomiota siihen, että  mitä sanoja käytätte puhuessanne toisille ihmisille  sekä myös siihen miten puhutte itsellenne(sisäinen puhe)

Enkeliviesti 30.5.2018

Missä sinun ajatuksesi ovat juuri nyt? Pysähdy välillä ja huomioi mitä ajattelet. Onko ajatuksesi kannustavia vai kenties vihaisia, surullisia tms. Pyydämme sinua tarkkailemaan ajatuksiasi – päivittäin.

Enkeliviesti 16.5.2018

Kevät on jo pitkällä. Oletko huomannut sen? Luonto on puhjennut kukkaan, linnut laulavat sydämensä kyllyydestä. Pyydämme sinua menemään luontoon. Hengitä raikasta ilmaa ja nauti kaikesta ihanasta mitä näet, tunnet, haistat. Luonto on meidän ihmisten rikkaus.

Enkeliviesti 4.4.2018

Me enkelit olemme koko ajan sinun lähelläsi. Me suojelemme sinua. Opastamme tarvittaessa. Tunne meidän rakastava läsnäolo. Se voi tuntua hipaisulta poskellasi tai kädelläsi. Voit tuntea sen lämmön/rauhan tunteena sisälläsi. Tiedä, että olemme aina sinun lähelläsi.

Enkeliviesti 21.3.2018

Sinun on toisinaan hyvä vain olla. Aina ei tarvitse suorittaa jotain. Anna itsellesi aikaa oleskeluun. Tyhjennä mielesi. Ole vain. Sinun ei myöskään tarvitse koko ajan olla huolissasi jostakin. Istu vain siinä ja anna hengityksen  kulkea automaattisesti. Sitäkään sinun ei tarvitse kontroloida. Anna ajatusten tulla ja mennä. Älä kiinnitä mihinkään ajatukseen erityisesti huomiota. Totea vain se tuli ja meni. Nauti tästä hetkestä.