Eteeriset öljyt

Olen jo vuosia käyttänyt eteerisiä öljyjä. Diffuuseri on pulputtanut useasti kun olen meditoinut tai olen halunnut kohottaa mielialaani tai olen ollut rauhoittumisen tarpeessa. Mutta vasta nyt olen löytänyt todella ihanat öljyt. Kiitos tästä kuuluu ystävilleni. Minulle on todella tärkeää, että öljyt ovat puhtaita. Young Living -öljyt ovat juuri tätä – puhtaita. Nautin suunnattomasti näiden öljyjen ihanista tuoksuista. Tarvittaessa voin vaikka sipaista öljyä kipeään kohtaan. Voin lämpimästi suositella näitä tuotteita.

Alla olevia ohjeita noudattaen voit helposti liittyä Young Living öljyjen tilaajaksi.

Ensimmäiseksi klikkaa tästä linkistä Young Livingin kotisivuilleni:

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=22444419&enrollerid=22444419&isocountrycode=FI&culture=fi-FI&type=member

Nyt tulet sivulle jossa lujee ”Valitse jäsenyytesi”.

Valitse tästä Jälleenmyyjä (minäkin olen jälleenmyyjä). Saat tuotteiden vähittäishinnasta 24% alennusta ja sinulla on mahdollisuus suositella öljyjä ystävillesi ja halutessasi voit luoda itsellesi toimeentulon tai vähintäänkin mukavaa lisätuloa ja samalla edistät luonnonmukaisen hyvinvoinnin tukemista niin lähelläsi kuin koko maailmassa. Valitse seuraavaksi ”Maa” ja ”Kieli”. Klikkaa ”Jatka”.

Huomio ! Jos et halua liittyä Jälleenmyyjäksi, mutta haluat kuitenkin tutustua näihin huikeisiin öljyihin laita ruksi silloin ”Vähittäisasiakas” kohtaan ja klikkaa myös laatikossa olevaa vahvennettua tekstiä ”tuotekuvastostamme”. Täältä voit valita sen tuotteen mihin haluat tutustua. Järjestelmä ohjaa sinua ja voit turvallisesti ja helposti tehdä ostoksesi.

Seuraavalla sivulla sinut toivotetaan Tervetulleeksi Young Livingiin ja näet tiedot minusta. Klikkaa ”Jatka”.

Eteesi aukeaa erilaisia aloituspaikkauksia. Älä kuitenkaan valitse mitään vielä tässä vaiheessa, vaan skrollaa aivan sivun alalaitaan ja valitse ”Jatka ilman aloituspakkausta.”

Tämän jälkeen eteesi aukeaa lomake, johon täytät omat tietosi. Etene ohjelman mukaisesti.

Nyt pääset varsinaiseen verkkokauppaan eli Young Livingin omaan virtuaalitoimistoon ja varsinaiseen aarreaittaan. Valitse vasemmasta laidasta ”Essential Rewards”, joka on Young Livingin oma kuukausitilausohjelma. Valitse päivä, jolloin tahdot että kuukausittainen toimituksesi tulee ja tee tilauksesi Essential Rewards -ohjelman kautta. Tämä kuukausitilaus kannattaa valita siksi, että saat toimituskulut huomattavasti edullisemmin ja keräät pisteitä ja näillä pisteillä pystyt tilaamaan tuotteita ilmaiseksi.

Lisäksi kuukausitilaajat saavat myös ylimääräisiä lahjoja ja promotuotteita. Tämän kuukausitilausohjelman voit halutessasi lopettaa koska vain soittamalla (0800-913239) tai lähettämällä sähköpostia Young Livingin asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@youngliving.com)

Jos haluat seuraavassa kuussa eri tuotteet, niin kirjaudut vain tunnuksillasi verkkokauppaan ja valitset oman mieluisen kuukauden tuotteesi. Ohjelma kyllä lähettää tästä sinulle muistutusviestin.

Minun suositus on aloittaa kustannustehokkaalla ja monipuolisella Aloituspakkauksella Premium-aloituspakkaus Dewdrop-diffuuserilla (koodi 546340). Pakkauksessa on diffuuseri sekä kaikki tärkeimmät (12) öljyt, joiden kanssa sinun on todella helppo päästä alkuun. Jos sinua kiinnostaa liiketoiminta öljyjen parissa, niin otathan minuun yhteyttä email ailamaria.444@gmail.com, kerron mielelläni lisää.

Nautinnollisia hetkiä ihanien öljyjen parissa.

https://static.youngliving.com/fi-FI/PPT/Essential_Oil_Basics_FI.pptx