Palautteet

”Kiitos erittäin lämpimästä ja kannustavasta tullkinnasta Aila!! Sain vahvistusta ja voimaa luottaa että asiat menevät elämässäni kuten niiden kuuluukin mennä. Kaikki mitä kerroit piti paikkansa, jaksan hämmästellä sitä aina uudelleen ja uudelleen…. Jäi hyvä mieli ja oli myös ihana kuulla kuinka paljon minulla on enkeleitä vierellä tukemassa, kun vain muistan aina pyytää heidän apuaan. Olen hyvin kiitollinen tulkinnasta kanssasi ja suosittelen sinua oikein mielelläni ystävilleni ja kaikille jotka miettivät ottavatko yhteyttä sinuun. Olet osaava ja kannustava selvänäkijä! Kiitos vielä kaikesta. -Marina”

”Kiitos tuhannesti. Tulkinta meni nappiin ja antoi minulle juuri sellaisia voimia joita tarvitsin. -Sabina”

”Kiitos. Tulkinta kuulostaa sille, mitä mietin… pyydän apua enkeleiltä, josko asiat muuttuisivat parempaan.-Pauliina”

”Oli suuri Ilo ja Siunaus saada tulkintasi. Ole helppo valita Sinut intuitioni mukaan antamaan tulkinta, tunnuit energeettisesti tutulta jo heti nimen nähtyäni. Tulkinnassa tapahtui ihmeellinen avautuminen omaa Jumalalliseen Sieluntehtävääni. -Elsa”

”Haluan vielä koko sydämestäni kiittää hyvästä keskustelusta kanssasi. On turvallista olla, kun on tietoinen enkelien voimasta!-Lea”

”Aivan ihana ja täysin tunnistettava. Vahvisti omia ajatuksiani, todella surumielisyys nostanut päätään ja se ei ole minua. -Sari”

”Kiitos AilaMaria tulkinnasta ja kauniista, lohduttavista sanoista. Luen ne vielä ajatuksella läpi useaan kertaan. -Jenny”